Barn hårborste

Hårborste för barn | Köp mjuka hårborstar för barn | Mybeautycare.se

Här har vi samlat fantasifulla och praktiska hårborstar för barn. Med så många fina borstar att välja bland kan det kännas omöjligt att hitta rätt! Vi har borstar för alla hårtyper och i många olika utföranden som kommer att få ditt barn att älska att kamma håret!

Trött på trassel? Det är inte alla barn som tycker om att kamma sig, och därfor kam kamningen bli en kamp. Dessutom kan det vara svårt att hitta en hårborste som ditt barn verkligen gillar-men nu är det problemet ett minne blott. Här har vi på Mybeautycare samlat våra absoluta flavoriter, som vi tror har goda chanser till få den mest kräsna ungen på fall! Här hittar du kammar och borstar för olika hårtyper : tjockt, tunt, lockigt eller rakt. Vi har också borstar som passar utmärkt för att reda ut både vått och torrt hår. Bäst resultat får du om du väljer en borste som är anpassad för ditt barns hårtyp och för det resultant barnet vill ha.

Letar du efter en mjuk hårborste för barn? Vi har ett stort sortiment av färgglada hårborstar i många fina utföranden som är greppvänliga även för små händer. Borstarna är dessutom skonsamma mot både barnets hår och hårbotten. Våra utredningsborstar är utmärkta för att på ett skonsamt sätt borsta ut envisa tovor ur barnets hår och som gör att håret blir härligt mjukt.

Vi har hårborstar för barn med många olika fina motiv och mönster som garanterat kommer att gå hem hos de minsta. Missa inte den urgulliga enhörningsborsten, som år en av våra absolut populäraste hårborstar för barn!

Det finns 11 produkter

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password