Scrunchies

Scrunchies till håret | stort utbud online | Mybeautycare.se

90-tals favoriten är här för att stanna! På Mybeautycare hittar du den trendiga och skonsamma hårsnodden i en mängd olika färger, storlekar och mönster. Vi har trendiga scrunchies i sammet, satin med pärlor, djurmönster, neon och mycket mer!

Scrunchies för alla tillfällen och årstider finns att välja bland i vårt bred sortiment. Alltifrån naturliga basfärger som passar vardagslooken till scrunchies med extra detaljer som stora rosetter, paljetter och med band som hänger ner. Scrunchies är helt rätt- igen!

Det finns scrunchie pack, i flerpack, vardagliga som passar för alla olika tillfällen men även festligare scrunchies i sammet för en mer uppklädd look. Om du letar efter en dramatisk look finns det även mega scrunchies som är väldigt trendiga nu.

Har du en scrunchie som tofs är du inte bara moderiktig utan även snäll mot ditt hår. En scrunchie hårsnodd sliter inte alls lika mycket på håret, har ett mjukt material som inte bryter av håret samt ger den lilla extra detaljen till din outfit.

Mybeautycare har alla olika sorters hair scrunchies som du kan tänka dig behöva. På senare år har användningen av scrunchies verkligen exploderat, i samband med att 90-tals modet kom tillbaka. Det tycker vi är helt underbart! Både för att det finns så mycket möjligheter och variation men också för att det är fint, även som en accessoar på handleden, skonsamt och kul att matcha till din outfit. 

Om du vill bli en del av scrunchie-familjen så beställ hem din alldeles egna hårsnodd idag på Mybeautycare och välj bland sammmet, siden och bomullsmaterial i olika mönster och färger för att matcha just din stil!

Det finns 44 produkter

Visar 1-44 av 44 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password