HÅRACCESSOARER

Håraccessoarer| Köpa dina håraccessoarer online | Mybeautycare.se

Håraccessoarer 

En snygg frisyr bokstavligen som kronan på verket och får att åstadkomma den behöver du håraccessoarer. Accessoarer till håret innebär bland annat diadem, hårsnoddar och hårspännen, saker du hittar i vårt kvalitativa utbud. I detta finner du även hårband och scrunchies. Låt dig inspireras inför din nästa håruppsättning!

Hos mybeautycare kan du köpa alla dina håraccessoarer som faller just dig i smaken. Välj bland allt från trendiga diadem, hårband och scrunchies till praktiska hårnålar och hårspänne. Håraccessoarer är en accessoar som har blivit mycket modernt på senare tid. En håraccessoar kan till exempel vara ett diadem, antingen enkelt precis som det är eller med pärlor eller med detalj så som en blomma eller fjädrar. Andra håraccessoarer kan vara hårringar, en ring som man trär runt hästsvansen. Det finns också olika hängen som man kan hänga i underhåret eller i tofsen. När det kommer till håraccessoarer så finns det inget stopp på fantasiflödet. För alla smaker finns något oavsett om man letar efter en liten detalj eller en gigantisk håraccessoar som förhöjer hela klädseln.

Mybeautycare erbjuder ett stort sortiment av snygga prisvärda håraccessoarer online. Här hittar du hårklämmor, barrette och näbbklämmor. Vi har stora och små hårklämmor för alla hårtyper. Diadem finns i en mängd olika modeller, diadem med knut, flätade, vadderade och tunna diadem. Du hittar dem i sammet, satin, veganskt läder, med pärlor, djurmönster och mycket mer. Scrunchies i sammet, satin eller kanske med paljetter? Vi har dem i de flesta material! Hårsnoddar och hårspännen är ett måste för de flesta, välkommen att botanisera i vårt rika sortiment, vi säljer enstaka och i flerpack. Alltifrån stora hårspännen med pärlor till snygga hårnålar och hårclips. Hårband till vardags, fest och för träning hittar du här i vår webshop. Allt till riktigt bra priser, snabba leveranser och låg fraktavgift. Shoppa idag!

Hårklämmor

Med våra snygga hårklämmor kan du lätt ändra...

Diadem

Det finns många olika sätt att komplettera din outfit och göra den till den allra bästa- men att använda ett...

Scrunchies

90-tals favoriten är här för att stanna! På Mybeautycare hittar du den trendiga och skonsamma hårsnodden i en...

Hårspännen & hårnålar

Allt till håret-hårspänne, hårnålar & hårclips 

Långt hårsvall är vackert på många sätt, men utan...

Hårsnoddar

Botanisera bland vårt stora utbud av hårsnoddar, allt till bra priser. Vi har tofsar och snoddar i olika modeller...

Hårband

Hårband för alla frisyrer och uppsättningar 

Med ett hårband (eller "headband" på engelska) tar du snabbt...

Det finns 366 produkter

Visar 1-48 av 366 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password