Nagelborste

Nagelborstar| Dubbelsidiga och med handtag| Mybeautycare.se

En nagelborste är perfekt om du vill kunna ta bort smuts under naglarna på ett snabbt och säkert sätt. Den kan till exempel tvätta bort jord och smuts efter att du har jobbat hårt i trädgården. Det är viktigt att ha rena händer för att förhindra att bakterier sprids vidare. Med en nagelborste kan du skrubba händer och naglar grundligt utan att slita för mycket på händerna.

Så här använder du en nagelborste

Börja med att fylla en skål med ljummet vatten och sänk ner borsten i vattnet. Låt den absorbera så mycket av vattnet som möjligt innan du tar upp den. Tillsätt sedan en antibakteriell tvål eller en annan tvål om du föredrar det. När du ska ta ut borsten under naglarna och börja skrubba en efter en. Hos mybeautycare hittar du ett brett utbud av borstar som gör rent dina naglar på nolltid.

Nagelborstar i flera olika modeller

Det finns olika typer nagelborstar i flera olika material. Några av de vanligaste är plast och träd. Du som vill vara lite mer miljövänlig väljer med fördel en i trä. Det som är bra med en nagelborste är ett den är smidig att packa ner alltid får plats i handväskan eller necessären. 

Det finns 7 produkter

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password