BARN HÅRACCESSOARER

Håraccessoarer för barn | Shoppa vårt breda sortiment| Mybeautycare.se

Visst är det härligt att klä upp sig och göra sig fin? De tycker barn också! Speciellt när det involverar färgglada accessoarer som de fått välja själva, diadem i form av en unicorn eller barn hårsnoddar med fina stjärnor eller hjärtan.

Barn tycker det är kil att leka, om det så är att klä ut sig, leka prinsessa eller bara hålla håret borta vid intensiv lek så har Mybeautycare allt från barn hårspännen och hårklämmor, barn hårband, barn diadem-ju allt du kan tänka dig! Allt för att göra ditt barns tillvaro och vardagslek så bra som möjligt. Det finns praktiskt taget inget sötare än ett barn med en rosett i håret, och här har du alltsammans samlat, till bra priser dessutom.

Mybeautycare har ett stort sortiment fyllt med färgglada håraccessoarer, allt det som tidigare nämnts men också barn hårborste och roliga spännen som passar till allt från vardagslek till festligare kalasutstyrslar. Fina fjärilar, gulliga hjärtan, pastellfärger, spännen med länga flätor i och prinsesstiaror. Det finns något för alla, det spelar ingen roll om det är till en flicka eller pojke, ung eller gammal alla tycker om att vara fin i håret, och det blir dem verkligen med dessa håraccessoarer. Det finns dessutom massor även till er föräldrar, så ni kan matcha era outfits med era barns för en otrolig familjedag.

Mybeautycare barn håraccessoarer är dessutom perfekta presenter att ge bort: barnet blir glad eftersom det är roliga färger och utsmyckningar, och föräldern blir glad eftersom det är en praktisk present som faktiskt används vardagligen. Ta en titt och se vad du kan hitta till både dig och ditt barn!

Vi har ett stort utbud av lekfulla och färgglada håraccessoarer för barn, barn diadem, barn hårband, barn hårsnoddar, barn hårspännen, hårklämmor och barn hårborste. Våra praktiska och lekfulla håraccessoarer pigga upp viken outfit som helst till ditt barn, till vardags som till fest. Finns det något sötare än ett barn med en stor rosett i håret eller ett litet spänne för att hålla luggen borta? Därför har vi samlat ihop ett stort och brett utbud an snygg och söta håraccessoarer för barn här i denna kategori för dig att välja bland. Titta igenom vårt sortimentet så kommer nog både du och ditt barn hitta många fina håraccessoarer. Pojke, flicka, gammal som ung tycker om att vara fin i håret, och det är just vad man blir när man använder håraccessoarer. 

Hos Mybeautycare hittar du massor av fina och prisvärda håraccessoarer till barn. Vi har hårspännen och hårklämmor med söta detaljer som barn gillar, t ex hjärtan, stjärnor, blommor och rosetter. Tunna och tjockare diadem, här hittar du de populära blinkande diademen. Mjuka hårband med fina detaljer är gulligt på barn. Här finns också en mängd hårsnoddar, alltifrån 2-pack till storpack. Vi har fina hårborstar anpassade till barn, det finns utredningsborstar, kammar, afrokammar och vanliga små hårborstar med roliga tryck. Passa på att beställa ett gäng håraccessoarer så du har att ta fram när det behövs, alltid bra att ha presenter hemma till barnen eller när det vankas kalas!

Barn diadem

Söta diadem till barn. Får din dotter håret i ansiktet hela tiden? Då borde du testa ett diadem anpassat för barn!...

Barn hårband

Färgglada och prisvärda hårband till barn. Välj mellan modeller med rosett, blommor eller i enkelt tyg. Titta...

Barn hårsnoddar

Man kan aldrig ha för många hårsnoddar! Här hittar du ett stort utbud av lekfulla och färggranna hårsnoddar för...

Barn hårspännen och...

Här hittar du hårspännen och hårklämmor till barn. Vi har massor av fina hårspännen som barnen kommer att älska!...

Barn hårborste

Här har vi samlat fantasifulla och praktiska hårborstar för barn. Med så många fina borstar att välja bland kan...

Det finns 126 produkter

Visar 1-48 av 126 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password