Duschkräm och Badbomb

Sedan uppkomsten 1989 har badbomben varit en älskad badprodukt. Inte bara badbombernas utseende väcker förtjusning, även om de lekfulla färgerna och formerna drar upp mungiporna till ögonen. Tvärtom är det alltid lika fascinerade att se bomben lösas upp i ett fräsande färgfyrverkeri. För många är det rent av meditation att se färgerna explodera i och fylla hela badkaret.

Badbomber är ett lekfullt alternativ till de mer klassiska badprodukterna badolja, badsalt och badskum. Samtidigt har det samma välgörande egenskaper. När du klickar på badbomberna här på sidan kan du läsa mer om dem. Föredrar du en doft eller ett innehåll framför andra? Genom att just låsa vidare bland produktbeskrivningarna får du information om respektive produkt.

Tillför vardagen det där lilla extra med badbomber 

När badbomben lösts upp i vattnet fylls karet med mjukgörande oljor, inte så sällan eteriska sådana. Oljorna går in i porerna och lägger sig även på huden. Därmed kan du enkelt skrubba bort döda hudceller och annan smuts med hjälp av till exempel en badsvamp. Även badbomber utan eteriska oljor gör dig såklart ren och fin.

För många barn är det här med att tvätta sig kanske inte alltid det roligaste. Med dessa badprodukter blir stunden genast en lek med fördelen att den tvättar bort smutsen från dagens äventyr. Låt småttingen lägga bomben i vattnet själv, på så vis blir också badet lite äventyrligare. 

Gammal eller ung, ta dig en titt i vårt badbombsutbud för att hitta ditt sätt att tillföra vardagen det där lilla extra.

Släpp en av våra härliga badbomber i badet och låt en explosion av färger och trevliga dofter ta med dig till drömmarnas land! Badbomber är faktiskt ett relativt nytt sätt att njuta av sitt bad. Innan 80 talet var det mest badskum, badolja eller badsalt man hade i badet för att förhöja upplevelsen, med med badbomben har man tagit njutningen att steg ytterligare. Skapa din egen hemmaspa med badbomber som ger ett väldoftande, och ofta mer färgglatt bad. 

Här hittar du produkter för en avkopplande stund i badet. Flera olika Badbomber med underbar doft och i vackra färger. Vi har badbomber för vuxna och badbomber i olika figurer som barn gillar, t ex cupcakes och donuts. Använd Badskum och Badkulor för en härlig upplevelse i badkaret. Alltid snabb leverans och låg fraktavgift hos Mybeautycare, beställ idag!

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password