Hårband

Hårband för dam | Köp snygga headbands online | Mybeautycare.se

Hårband för alla frisyrer och uppsättningar 

Med ett hårband (eller "headband" på engelska) tar du snabbt din frisyr från vardag till fest, för varför kan inte varje dag vara festlig? Hår på Mybeautycare hittar du ett välsorterat utbud som ständigt uppdateras av olika hårband för olika stilar, vare sig du gillar de mer klassiska enfärgade eller letar efter något mönstrat eller glittrande. Här hittar du hårband i alla färger och modeller, så att du utan problem kan matcha med dina kläder för en riktig look!

Det är lätt att tänka att hårband bara behövs som en praktisk accessoar för att hålla undan håret från ansiktet, men faktum är att det ofta är en väldigt snygg detalj som passar lika bra för långt som kort hår. En hårbandscarf är riktigt snyggt att knyta runt en hästsvans och en blomsterkrans passar den som vill få in naturen utan att ständigt behöva plocka nya blommor som annars skulle vissna.

Om du känner för att piffa till håret, men inte vill spendera hur mycket tid som helst under morgonen, så är hårband en perfekt lösning. De är lika snygga till ett utsläppt långt hår, som till en knut, hästsvans eller en cool kort frisyr. Hårband är även en sådan accessoar som aldrig riktigt går ur modet och passar lika bra för barn som vuxna. Det är med andra ord aldrig fel att lägga till ett hårband i sin samling med håraccessoarer. 

Ett hårband är ett utmärkt hjälpmedel för att hålla håret på plats samtidigt som det är otroligt snyggt. Många människor spenderar mycket tid på fixa sitt hår och med rätt accessoarer kan du få en frisyr som drar blickarna till sig. Våra hårband finns i en mängd olika färger och mönster för att du kan kunna matcha dem med dina kläder. Det finns trender även gällande de accessoarer du har i håret och vi på Mybeautycare uppdaterar alltid vårt sortiment med hårband och headbands som följer senaste modet. 

Hårband är en klassisk håraccessoar som alltid är rätt. Vi erbjuder olika typer av hårband till dam. Breda och smala hårband till vardags finns i flertalet färger. Vi har också mönstrade hårband, glittriga och med spets samt fina hårsmycken till fest. Många är vi som använder headbands när vi tränar, kolla in hårbanden i neon! Hårband passar perfekt till Athleisure-stilen som är populär nu. Använder du också hårband när du gör sig iordning, visst är det bra att få bort håret när man tvättar- och sminkar sig? Alla bör ha några hårband, vi har även prisvärda flerpack. Klicka hem idag, snabba leveranser!

Det finns 20 produkter

Visar 1-20 av 20 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password