HÅRBORSTAR

Tänk hur vi människor skulle se ut om vi inte fick borsta eller kamma håret varje dag, stora tovor och ett hår som snarare skulle ser ut som en golvmopp. Inte jättekul, eller hur? Som tur är så finns det mängder av borstar och kammar som reder ut och snyggar till vårt hår. Hos mybeautycare har vi samlat ihop några av dessa här, och det är bara att välja och vraka bland vårt stora utbud av hårborstar och kammar. Vi har effektiva och praktiska hårborstar och kammar i alla möjliga former och figurer som även är skonsamma mot din hårbotten. Kanske är det hårborste av svinborst som är bäst för just ditt hår, eller så är det en rundborste du ska ha. Oavsett kommer du hitta rätt hos oss på mybeautycare. Vi har borstar för alla olika åldrar, från små barn till vuxna. 

Det finns 30 produkter

Visar 1-30 av 30 objekt

Aktiva filter

Fönborste
69,00 kr
Denna tunnelborste är perfekt för att använda när du fönar ditt hår , och den fungerar även alldeles utmärkt för att trassla ut hår! Tunneldesignen...
Wet brush
69,00 kr
Denna wet brush tar enkelt bort knutar och trassel från ditt hår. Borsten funkar på både vått och torrt hår! 5 färger finns tillgängliga.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password