HÅRBORSTAR

Vare sig du har långt, kort rakt eller lockigt hår har vi på Mybeautycare borstar och kammar som kommer passa dig och ditt hår perfekt, så att du kan få till frisyren varje dag!

I vårt sortiment har vi ett brett utbud av olika borstar och kammar som alla lämpar sig för olika tillfällen och hårtyper. Om du har tjockt rakt hår kan en paddelborste passa bra, då den med sina flexibla piggar och stora yta reder ut tovor och slätar ut på ett ögonblick. Har du istället väldigt lockigt hår ska du definitivt kolla in våra bredtandade kammar, som varsamt och smidigt reder ut håret utan att trassla ihop dina vackra lockar.

Något som är viktigt att ha koll på är hur skört håret faktiskt blir när det är blött, och alltså riskerar att skadas om du borstar det med samma sorts hårborste du skulle använt till ditt torra hår. I vårt sortiment hittar du både wet brushes som är speciellt framtagna för att reda ut vått hår, men även olika kammar som lätt reder ut ditt nytvättade hår.

Vill du alltid ser ut som om du klivit rakt ut från frisörsalongen? Då behöver du definitivt en hårborste som är rund och med våra rundborstar är det enklare än någonsin att skapa det vackra svallet hemifrån. Använd en större rundborste tillsammans med din fön för en mjukare look med mycket volym eller testa en av våra smalare rundborstar för ett tätare resultat. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Tänk hur vi människor skulle se ut om vi inte fick borsta eller kamma håret varje dag, stora tovor och ett hår som snarare skulle ser ut som en golvmopp. Inte jättekul, eller hur? Som tur är så finns det mängder av borstar och kammar som reder ut och snyggar till vårt hår. Hos mybeautycare har vi samlat ihop några av dessa här, och det är bara att välja och vraka bland vårt stora utbud av hårborstar och kammar. Vi har effektiva och praktiska hårborstar och kammar i alla möjliga former och figurer som även är skonsamma mot din hårbotten. Kanske är det hårborste av svinborst som är bäst för just ditt hår, eller så är det en rundborste du ska ha. Oavsett kommer du hitta rätt hos oss på mybeautycare. Vi har borstar för alla olika åldrar, från små barn till vuxna. 

Aktiva filter

Fönborste
69,00 kr
Denna tunnelborste är perfekt för att använda när du fönar ditt hår , och den fungerar även alldeles utmärkt för att trassla ut hår! Tunneldesignen...
Wet brush
69,00 kr
Denna wet brush tar enkelt bort knutar och trassel från ditt hår. Borsten funkar på både vått och torrt hår! 5 färger finns tillgängliga.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password