Nagelfil

Nagelfil | Vi har ett stort urval nagelfilar online| Mybeautycare.se

Att ha snygga och välskötta naglar ger ett bra intryck. Här hittar du allt du behöver för att kunna sköta om dina naglar på bästa sätt. En nagelfil är A och O för att får ett par snygga och jämna naglar. Du kan välja bland 3-stegsfilar, glasfilar och sandpapperfilar. Det finns egentligen inget rätt och fel utan det är en smaksak vilket man tycker är bäst.

Så filar du din nagel på bästa sätt 

När du ska fila dina naglar bör du börja utifrån och fila dig in mot mitten från båda sidorna. Upprepa på varje nagel tills du fått ett fint resultat. Avsluta gärna med lite nagelolja och massera in för att ge naglarna ännu lite kärlek.

Fördelar och nackdelar mellan olika nagelfilar

Det är inte så vanligt med glasfilar men det finns en stor fördel med dessa. Med en sådan undviker du nämligen att din nagel flisar sig samtidigt som du filar. Om du istället fördrar en 3-stegfil kan du ge dig själv en riktigt manikyr. Du börjar med att fila nageln precis som vanligt, fortsätter med att jämna ut ytan och slutligen skapar du en fin glas med den polerande sidan. Med lite träning kan du enkelt ge dig själv en fin manikyr och behöver inte gå till salong för att ha välskötta naglar. Vi har allt du behöver!

En viktig del när det kommer till att få fina naglar är former på naglarna. Visst kan du få till en bra form på naglarna med nagelsax men för största precision behövs en nagelfil. Dessutom har många nagelfilar även en sida som kan användas till att putsa naglarna., så att de blir extra fina. Välj mellan slipklossar, triangelformade nagelfilar och glasfilar. Vi har inte enbart nagelfilar här hos oss, utan du hittar faktiskt allt inom nagelvård-nagellack, nagelsaxar och mycket mer. Alla nagelfilar hos mybeautycare går att använda för att fila och putsa naturliga naglar såväl som konstgjorda naglar. 

Det finns 14 produkter

Visar 1-14 av 14 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password