Diadem

Köp Diadem online - Mybeautycare.se - Snabb leverans

Det finns många olika sätt att komplettera din outfit och göra den till den allra bästa- men att använda ett matchande diadem måste ändå vara det bästa sättet! Med diademet i håret får du direkt det lilla extra som gör din look komplett. Vi har ett brett utbud av de snyggaste diademen till de bästa priserna. Diadem för dam med knut, vår klassiker, finns i sammet och satin, med eller utan pärlor och i massor med snygga färger. En annan storsäljare är det flätade diademet, så skönt och snyggt!

Vi har djurmönstrade, blommiga och randiga diadem för dam klädda i tyg, sedan har vi diadem i läderimitation samt tunna pärlor diadem som många använder till fest. Vi har även allt ifrån klassiska bred diadem för dam i tyg med knut till smala i metall med glittriga stenar. Botanisera bland alla fina hårdiadem, vi är säkra på att du hittar något som du kommer att trivas med. 

Diademet är den perfekta håraccessoaren för alla och den ändrar en dålig hårdag till en bra på nolltid. Oavsett har du långt eller kort hår så ger diademet ett fint och stylat intryck samtidigt som det håller håret borta från ansiktet. Hos Mybeautycare hitta du bredda och smala diadem för dam, diadem i plast, metall eller klädda i tyg. Vi har ett stort utbud av diadem i olika modeller och färger som är dekorerade med knutar, pärlor, kedjor, flätor och rosetter. 

Ibland kan ens klädval känns alldagligt, grått, till och med tråkigt. Genom att tillföra ett snyggt diadem lyfts hela din look och du blir helt plötsligt kär i din outfit. 

Mybeautycare har ett brett sortiment av diadem med pärlor, diadem med blommor, diadem med knut, diadem med rosett, svarta diadem, rosa, röda, gula - ja allt möjligt!

Det bästa är att diadem för dam är otroligt modernt än idag och speciellt vadderade diadem som har fått ett uppsving efter 80-talets stortid- såklart finns det ett stort utbud av sådana på hemsidan.

Diadem som en håraccessoar är inte bara snyggt och kompletterande för din outfit, det är också väldigt praktiskt. Det get ett sofistikerat och stylat intryck, det håller undan hår från ansiktet så du inte blir störd under dagen samt det förvandlar varje dålig hårdag till en bra på nolltid.

Mybeautycare förser dig med allt du kan tänka dig. Det finns breda och smala diadem för dam, vissa i plast, andra i metall, några är klädda i tyg andra glittriga stenar eller kedjor. Det finns verkligen något för alla, och för alla olika tillfällen-vardag, fest, högt som lågt. Det finns ett så pass brett sortiment för att just du ska kunna hitta dina favoriter, och för att alla olika människor med olika stil ska få känna sig inkluderad. 

Diademet blir genast lite roligare med en knut och du kan sticka ut från mängden.  Diadem med knutar var väldigt populärt under 50-talet och det är en perfekt accessoar om du vill skapa en snygg retro-look. Kombinera med en vacker klänning eller utsvängd kjol och rätt smink för att göra stilen komplett. Välj ett klassiskt svart diadem eller någon mer utstickande färg som till exempel puderrosa. Hos Mybeautycare hittar du båda delarna. Ett diadem med knut är lika snyggt till vardags som till fest. Det är du själv som bestämmer hur du vill styla looken i övrigt. Möjligheterna är många med denna enkla men snygga och tidlösa accessoar. Detta moderna diadem är klätt i sammet-liknande tyg med en dekorativ knut på toppen.

Det finns 73 produkter

Visar 1-48 av 73 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password